spranget
Logo
TA SPRANGET!

Kjøp din tomt i dag og bygg drømmehytta.
Beliggende midt i bakken med ski-in/ ski-out og flott utsikt.»

Alpinisten sitt førstevalg


Sikrer du deg tomt på Spranget ligger du høyt og fritt til, midt i bakken med fantastisk utsikt. 

Her kan du spenne på deg skiene og skli rett inn i preppet tilfartsløype med kun 100 meter ned til skiheisen og Mellomstasjonen på Kvitfjell. Midt i smørøyet for deg som vil ha den ultimate alpintfølelsen med ski-in / ski-out. 

Spranget som vi har valgt å kalle prosjektet bør derfor være alpinisten sitt klare førstevalg!

Navnet er inspirert av det kjente «Russispranget» som er mellomstasjonen i Olympiabakken. Fra tomteområdet ser du nemlig rett bort til World-Cup bakken med det kjente Spranget.

Området er et særdeles godt utgangspunkt for skikjøring både for store og små. Familiebakken, Kvitfjellparken og Treningsbakken ligger i direkte tilknyting til Spranget. Her er Familieheisen med T-krok og Kvitfjell Express, en 6 seters stolheis, som tar deg til toppen og hele Kvitfjells innholdsrike løypenett. Fra den krevende World-Cup trassèen Olympiabakken til Grønne løyper som tar deg ned til ned til de flotte KIDS anleggene på begge sider av fjellet.

Etter en aktiv dag i bakken eller skisporet, kan du nyte solen i hytteveggen og den flotte utsikten mot Rondane og Venabygdsfjellet. 

Det er på Kvitfjell Øst det skjer, her kan du benytte deg av alle servicetilbudene og ikke være avhengig av skiheisene.
Etter afterski på Koia eller et besøk på Gudbrandsgard Hotell kan man skli direkte hjem til hytteområdet. 

FINN DIN TOMT

_____

I Norge elsker vi livet på hytta. En plass der man kan senke skuldrene og la opplevelser bli til dyrebare minner. Hytta er sted der familie og venner kan samles, og det er kilden til gode naturopplevelser.

Bo midt i bakken med 3 fjellsider, 14 heiser og 33 nedfarter.

EN TILRETTELAGT HELÅRSDESTINASJON

_____

Kvitfjell kan by på et mangfold av opplevelser hele året. Snøsikre Kvitfjell er flere ganger kåret til Norges beste skisted for alpinister, men dette er også plassen for de som ønsker å tilbringe solfylte dager i langrennsløypene. Sommerstid er de flotte omgivelsene det perfekte utgangspunktet for merkede toppturer, sykkelturer og fotturer i skog og fjell.

MELD INTERESSE
 

KONTAKT MEGLER


LAST NED SALGSOPPGAVEN

Logo